Food for the Mood Catering & Events

BBQ op locatie

Bent u in the mood voor een partij, of staat u een evenement of andere gelegenheid te wachten? De sleutel tot een goed georganiseerd evenement is geheel verzorgde catering. Heeft u hier al over nagedacht? Food for the Mood geeft gehoor aan al uw wensen en verleent zich daarom uitstekend om ieder evenement hierin te voorzien! Tot de mogelijkheden van onze veelzijdige catering behoort onder meer een BBQ op locatie. U zou het misschien niet denken, maar een BBQ op locatie is ongeacht de tijd van het jaar uiterst geschikt. Onder ons brede scala aan arrangementen valt namelijk onder meer een winterse BBQ, maar daarnaast maken ook een hoop andere smaken hun opwachting in onze selectie van arrangementen. Nieuwsgierig geworden? Lees verder en ontdek welke catering arrangementen en verdere diensten wij u kunnen bieden!

BBQ op locatie arrangementen

Food for the Mood biedt voor ieder wat wils! Dat maakt onze selectie van arrangementen uiterst geschikt voor ieder soort evenement. Daarom zal een BBQ op locatie van Food for the Mood geheid bij zowel u als uw gasten in de smaak vallen! Als volgt tonen wij u onze brede selectie barbecue catering arrangementen te bestellen vanaf 25 personen:

Deze barbecues kunnen wij op iedere gewenste locatie verzorgen. Bij het samenstellen van ons assortiment barbecue arrangementen hebben wij zowel met de echte vleeseter als de vegetariër rekening gehouden. Iedere BBQ op locatie zal dus zowel een prachtige selectie aan vleesstukken als groenten bevatten. Daarnaast behoren tevens (afhankelijk van keuze arrangement) salades, sauzen, brood, tapenade/boter tot een standaard bij onze barbecue catering.

BBQ all-in Food for the Mood

Laat ons uw volledige evenement aankleden!

Food for the Mood is van alle markten thuis en maakt zich niet alleen in de keuken nuttig. Er zijn nog meer dingen die een evenement compleet maken en ook deze dingen verzorgen wij. Zo verzorgen wij onder meer de drankvoorziening van uw gelegenheid en ook de gehele aankleding kunnen wij voor onze rekening nemen. Neem voor al onze diensten eens een kijkje op deze pagina.

Heeft u al een locatie in gedachten? De locatie is bepalend voor de sfeer van uw gelegenheid. Natuurlijk kunnen wij onze BBQ op locatie verzorgen, maar ook bieden wij de mogelijkheid om uw evenement op een van onze locaties onder te brengen. Iedere locatie is uniek op zichzelf en ademt een sfeer die van positieve bijdrage is op iedere gelegenheid. Onze locaties zijn gelegen in omgeving Noord-Holland en kunt u hier bekijken.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze cateringmogelijkheden? Graag zijn wij u van dienst! U kunt simpelweg middels onze webshop een BBQ op locatie bestellen, maar uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen. Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening? Wij streven ernaar uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.