Food for the Mood
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie

BBQ mood

Food for the Mood maakt het haar cliënten graag naar de zin. En met onze bbq-menu’s gooien we altijd hoge ogen. Gangbaar en toch zeer verrassend. Van eenvoudig naar wat luxer. Voor ieder wat wils dus. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw vlees à la minute te laten grillen door één van onze enthousiaste barbecue koks!

Barbecue catering bestellen

Uw barbecue laten organiseren door Food for the Mood kan uitstekend. Het scheelt u tijd aan het doen van de inkopen en de gehele organisatie. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan barbecue pakketten. Zowel inhoudelijk als de prijs zijn divers, om tegemoet te komen aan een variatie aan wensen. Bekijk hier onze BBQ op locatie!

Van partytent tot drankenbar

Wij kunnen uw barbecue geheel aankleden, van partytent tot drankenbar. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden bij Food for the Mood of bestel direct via onze online webshop!

Barbecue arrangementen

Voor een barbecue arrangement bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren een beleid dat draait om kwaliteit en klantvriendelijkheid. Bekijk de verschillende pakketten hieronder. U kunt van ons een snelle reactie verwachten, nadat uw bestelling is geplaatst. Maar ook als u vragen heeft. Wij houden rekening met uw wensen, bereiden het eten met passie en werken hygiënisch (volgens de HACCP normen).

*Al onze BBQ arrangementen zijn vanaf 25 volwassen personen

Meer informatie?

Neem contact met ons op of bel ons op 06-15 05 35 38 voor meer informatie over onze barbecue arrangementen.

cta-webshop-food-for-the-mood