Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Sitting Dinner Chef op locatie

Een verjaardagsfeest, vriendenborrel of familiebijeenkomst staat of valt met smaakvolle en verrassende catering. Food for the Mood heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van diverse soorten catering op locatie. Wilt u binnenkort een feestje organiseren voor vrienden of familie in Alkmaar e.o. en wilt u dat uw gasten hier nog lang over na zullen praten? Reserveer dan nu uw eigen chef op locatie! 

Catering in Alkmaar

Alkmaar heeft diverse fraaie uitgaansgelegenheden waar u met een gezelschap heerlijk kunt genieten van een diner, lunch of borrel. Maar wat is er nu fijner dan op uw eigen locatie in Alkmaar met uw vrienden en/of familie te bbq’en of een wijnproeverij te ervaren? 

Een cateraar op locatie, die alles ontzorgt betreffende de hapjes, drankjes en aankleding, zorgt ervoor dat ook de gastvrouw of -heer ultiem kan genieten van haar of zijn eigen feest gelegenheid.

Waarom zelf achter het aanrecht of de barbecue staan als een chef dit ook geheel voor u kan verzorgen? Hoe vaak horen we niet dat een eigen verjaardag eigenlijk helemaal niet zo fijn is, omdat u er zelf altijd voor moet zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt? Laat uzelf ook eens verwennen op uw eigen verjaardag of op een andere feest dat u organiseert en huur een chef op locatie in.

Een culinair feest met een chef op locatie! Uiteraard regelt Food for the Mood graag een chef-kok voor u die u al het werk uit handen neemt.

Wij verzorgen menu diners vanaf 25 personen bij u op locatie. Food for the Mood laat zich inspireren door wat het seizoen te bieden heeft. Hierdoor bent u verzekerd van een diner op maat. Ook de bediening, aankleding en een bijpassend wijnarrangement kunnen wij verzorgen voor u. Laat u verrassen door een vrijblijvende offerte. Kortom ”Your mood is our business!”

Diner keuzemenu op locatie:

3 gangen *€ 34,50 p.p. (vanaf 25 pers.) *exclusief uurloon chef-kok & bediening medewerker, mastiek en wijn arrangement.
De kosten voor elke extra gang bedragen € 7,50 p.p.

Menu’s worden verstrekt op aanvraag gezien onze chef de menu’s samenstelt aan de hand van wat het seizoen te bieden heeft.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de chef op locatie? Neem contact met ons op of bel ons op 06-15 05 35 38.
Wij staan u graag te woord en geven u graag uitleg over de mogelijkheden.