Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Een greep uit onze zakelijke klanten

                                                               logo hpadvocaten     logo stedelijk museum          logo clb logo

        De Telefoongids              logo-alkmaar11

logo hooyschuur architekten            logo rabobank     logo taqa

ING-logo       nobel-logo    logo abn amro        logo-linkartcompany              Logo Provincie NH     logo-telefoongids

Logo Hapjes aan huis  logo dancing comet       logo genius logo pitch event    logo marktplaats            

   

 

Bekijk onze reviews op Trustoo!

Een greep uit onze klant recensies

”Voor burendag zochten wij een cateraar die voor ons het eten kon verzorgen. Uiteindelijk heeft Food for the Mood een smakelijke en uitgebreide lunch verzorgd en ’s avonds een heerlijk buffet. Eén en al complimenten hoor, wij zijn onwijs te spreken over de service, kwaliteit etc. Voor ons een dikke 10+! Angela”

 

“Food for the Mood bedankt voor jullie geweldige catering van ons verjaardag feest afgelopen zondag. Onze gasten waren zeer te spreken over de service, smaak en presentatie van het buffet en de mooie bar. Wij weten jullie te vinden en raden jullie bedrijf naar alle wens aan bij onze kennissen. Met groet, Nelise”

 

”Zeer snelle en duidelijke offerte ontvangen waar de andere cateraars het er met een simpele en onpersoonlijke offerte proberen af te brengen. Prijs/kwaliteit meer dan goed, goede service, professioneel personeel/bediening. Eten zeer smaakvol, vers en royaal. Kortom: Food for the Mood is voor ons een blijvertje! ING Bank”

 

“De BBQ viel enorm in de smaak bij ons personeelsfeest. Verse salades, lekker vlees en een echte BBQ chef..top. Bedankt Food For The Mood.”

 

“Beste Food for the Mood, Wij willen jullie laten weten enorm te hebben genoten van het kerstbuffet afgelopen zaterdag aan de Doorntjes. Prima geregeld en zeer smaakvol. Ieder van ons heeft heerlijk gegeten. Met vriendelijke groeten, Sjaak en Anita”

 

“Beste Food for the Mood, Wij wilden graag jullie hartelijk bedanken voor de uitstekende service en overheerlijke hapjes op onze bruiloft! We hebben geweldig genoten! Jullie hebben het geweldig gedaan! Ik zal jullie zeker aanraden als iemand een cateraar zoekt en ook als wij dat nog eens nodig hebben. Top werk! Groeten, Jelle & Anja”

 

“Beste medewerkers, bedankt voor de perfecte smaak en mooie uitstraling van de gerechten. Chantal, onze complimenten voor de wijze waarop je onze gasten bediend hebt en ons alle zorgen uit handen hebt genomen. Je hield alles goed in de gaten en was op de juiste momenten aanwezig. We kregen complimenten over de perfecte catering. Paul en Heleen”

 

”Beste Food for the Mood, Wij hebben met ons gezelschap genoten van jullie smakelijke hapjes en enthousiaste bediening. Het gaf ons feest net even dat extra cachet. Hartelijk dank daarvoor en wij zullen jullie zeker aanraden!!! Mvg, Arjan & Judith Kunst, Golfbaan Spierdijk.”

 

”Op goed geluk (Google search) en na goede reviews gevonden te hebben op internet, zijn we bij Food for the Mood uitgekomen. In het kort: daar hebben we helemaal geen spijt van gehad! Een voltreffer! Meer dan tevreden met de Food for the Mood masterchef Ludo betreffende zijn servicegerichtheid, oog voor onze gasten, maar bovenal de fantastische, verzorgde, overheerlijke saladebar en walking diner. ‎Taryn Ruiter Ramirez Vizcardo”

 

”Bedankt voor de uitmuntende verzorging van ons openingsfeest, het heeft in belangrijke mate bijgedragen aan een geweldige avond. We zijn werkelijk overladen met complimenten voor het eten, GEWELDIG! Mocht ik in de toekomst nog eens een cateraar nodig hebben, dan weten wij jullie te vinden. Met vriendelijke groet, Tonino Hoogeveen”

 

‘Hartelijk dank voor het geweldige en heerlijke eten tijdens ons 50 jarig huwelijksfeest. Alles keurig op tijd, uitstekende presentatie, geweldige service en bediening. In één woord fantastisch en daarom geven wij en onze gasten een 10 met een griffel. Met vriendelijke groet, B. W. Kamperman”