Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Buffet bestellen

Bent u bijna jarig en geeft u daarom een groot feest? Of bent u net verhuist en wilt u daarom een housewarming organiseren? Bij een feestje hoort natuurlijk ook een lekkere maaltijd! En wat is er leuker dan uw gasten verwennen met een heerlijk buffet? Bij Food for the Mood kunt u een buffet bestellen! Wij bieden verschillende buffetten aan en verzorgen deze bij u aan huis.

Buffet Mood

Wanneer u ervoor kiest een buffet te bestellen bij Food for the Mood kiest u voor gemak, duurzaamheid en smaak. U hoeft namelijk niet zelf uren in de keuken te staan, maar wij verzorgen een volledige maaltijd! Daarnaast zijn al onze buffetten hoogstaand van kwaliteit en diversiteit. Wij streven altijd naar perfectie om u de beste ervaring te kunnen geven. Wanneer u een buffet wil bestellen bij Food for the Mood heeft u de keuze uit de onderstaande buffetten welke allen vanaf minimaal 20 personen te bestellen zijn:

Culinair stamppot buffet Tapas buffet

Buffet bestellen bij Food for the Mood

Al onze buffetten zijn in onze webshop te bestellen vanaf 20 personen. Of u nu een dessertbuffet of een tapas buffet bestelt, al onze buffetten zijn inclusief het volgende:

  • Servetten
  • Borden en bestek
  • Uitgifte schalen
  • Opschepbestek
  • Warmhoudmaterialen

En het mooiste van alles; wij doen de afwas voor u! Op deze manier zorgen wij ervoor dat u niet alleen uw gasten verwent, maar ook zelf optimaal kan genieten van uw feest!

Meer weten of direct bestellen?

Wilt u meer weten over het bestellen van een buffet bij Food for the Mood? Neem dan contact met ons op! U kunt ook direct uw favoriete buffet bestellen in onze webshop. Heeft u interesse in een buffet op maat of voor grote partijen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Laat ons weten wanneer u op- of aanmerkingen heeft. Wij staan tenslotte altijd open voor uw suggesties, opvattingen en originele ideeën.

Offerte aanvragen Food for the Mood