Walking dinner meer-gangen keuze menu
Het walking dinner van Food for the Mood catering bestaat uit diverse kleine handzame gerechtjes. Onze professionele gastdames en/of heren overhandigen deze aan u en uw gasten. Samen vormen deze culinaire gerechtjes één compleet menu.
U bepaalt uiteraard zelf hoeveel gangen en welke gerechtjes u af wenst te nemen. Naast onderstaand voorbeeld menu kunnen wij u ook een vrijblijvend gepersonaliseerd menu toesturen. U kunt dit eventueel aangeven tijdens het bestelproces onder het kopje opmerkingen. Het walking dinner is te bestellen bij een minimale afname van 30 gasten.
Tijdens het walking dinner heeft u de vrijheid om met uw gasten in contact te komen, zonder dat u verplicht bent aan tafel te gaan zitten. Hierdoor heeft u alle tijd voor uw gasten en kunt u optimaal genieten.
Walking Dinner voorbeeld keuze menu vanaf 30 gasten
*€ 7,75 per gerecht bij een “5-gangen menu” exclusief uurloon chef-kok en bedieningmedewerkers
Voorgerechten
- Asian steak Tartare met Shi-take, crunch van Papadum, radijs en Miso topping
- Carpaccio van Beemsterrund met o.a. truffel topping, rucola en pijnboompitjes
- Burrata caprése van Pomodori, basilicumblad, nootcruch en kruidenolie (V)
- Dungesneden Ribroast bij focacia krokant en bospaddenstoelen salsa
- Langedijker palingfilet op wakamé salade met crispy Panchetta chips
- Caesar Chicken Salade little Gem, Kwartel-ei, Parmezaan, croutons en Caesardressing
- Shashimi van Kingzalm op crispy venkelsalade met limoen topping
Tussengerechten
- Risotto van Orzo met witte truffel, bospaddenstoelen en Mizuma (V)
- Romig soepje van puntpaprika met basilicum espuma en cresson
- Soepje van Zaanse mosterd met Beemsterkaas krokant (V)
Hoofdgerechten
- Mini runderburgertje op Briochebol met Romaine en truffelmayonaise
- Zacht gesmoord Beemsterrund met mousseline van knolselderij en cresson
- Kwartelboutjes op gekarameliseerde roodlof met eendenlever rouleau
- Stoof van damhert met herfst specerijen en schorseneren chips
- Mini quiche van Egmondse geitenkaas, artisjok en rode paprika (V)
- Risotto van Orzo met witte truffel, bospaddenstoelen en Mizuma (V)
Tussen nagerechten
- Frambozen Charlotte met geslagen room en chiffonade van muntblad
- Roodfruit soepje met mascarpone crème en pistache tuille
- Vanille cheese-cake met chocolade krokant en zwarte bessen coulis
- Hazelnoot bavarois met krokant interieur van karamel bites
Kaasplankje
- Petit Dureval roodschimmel met vijgenbrood en cherry jam
- Manchego kaas met Vijgen Chuckney
- Diversiteit aan Boerenkaasjes met amandel crostinies en compote
*Op de tafels zal er brood, boter, aïoli en tapenade geplaatst worden. Inclusief servetten.
Meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door!
Voor meer informatie kunt u ons mailen op info@foodforthemood.nl of bellen 06-15 05 35 38.