Food for the Mood
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Locaties

Toplocaties van Food for the Mood!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie? Food for the Mood geeft u de mogelijkheid om uw evenement op één van onze toplocaties onder te brengen. Uw bruiloft, receptie, vergadering, bedrijfspresentatie of familie aangelegenheid zal uw gasten allen aangenaam verrassen. Heeft u verder interesse voor één van onze locaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

De Dieu, Langestraat 114, Alkmaar

Hoge plafonds, ornamenten, glas, leder, natuursteen kortom een warme en fraaie ambiance om uw gelegenheid te vieren. De fraaie en exclusieve Bar De Dieu is een prachtige plek middenin het centrum van Alkmaar!
Er worden hier o.a. bedrijfsborrels, verjaardagen en bruiloften gevierd. Altijd tot in de puntjes verzorgd in deze schitterende omgeving. Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

BijHuub, Nijenburgerweg 5, Alkmaar

BijHuub alkmaar

BijHuub is een bijzondere vergader- en eventlocatie in Alkmaar. Ideaal om inspiratie op te doen en waar je heerlijk kunt genieten! Vergaderen, lunchen, evenementen of een heerlijke bbq in de achtertuin? Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoek de website van BijHuub.

Breedings, Oude Helderseweg 85 B, Alkmaar

Breedings

Niet alleen voor jouw zakelijke bijeenkomst kun je in Breedings terecht. Voor de meest uiteenlopende evenementen is Breedings the spot! Zowel voor grotere gezelschappen (tot ongeveer 70 personen), als voor kleinere intieme bijeenkomsten is Breedings uitermate geschikt. Kom je met een klein gezelschap? Dan verkleinen ze de ruimte desgewenst met een afscheiding van planten. (Breedings is geen feestlocatie). Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

“ZeeVELD” Noorderstraat 2 te Castricum

zeeveld-food-for-the-mood  zeeveld-food-for-the-mood-catering

Zoekt u een locatie waar u ook kunt overnachten? Met 13 slaapkamers en wel zeven verblijfsruimtes, waaronder een sfeervolle kapel, is de monumentale Duinboerderij ZeeVELD een wel heel ideale accommodatie. Vrij gelegen in de duinen bij Castricum op loopafstand van zee en strand. Ruimte, sfeer en natuur alom. Trouwpartij, training, teambuilding, retreat of reünie:  Food for the Mood verwent u hier van opstaan tot slapen gaan met een aanbod op maat. Combineer van twee werelden het beste: de luxe van een hotel en de exclusiviteit van een locatie voor uw gezelschap alleen. Zakelijk verblijf is al mogelijk vanaf een verblijfsduur van 32 uur, voor trouwpartijen geldt een minimum van twee overnachtingen. Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

“Salon 13” Kennemerstraatweg 13 te Alkmaar

Salon 13

Een schitterende locatie waar u exclusief kunt vergaderen, uw presentie kunt geven of een prachtig huiskamerconcert kunt bijwonen. Salon 13 is een vrije monumentale kantoorvilla opgetrokken in neo-renaissance stijl. Prima bereikbaar met volop parkeermogelijkheden. Kijkt u voor een impressie op www.salon13.nl. En natuurlijk verzorgt Food for the Mood uw catering op maat!

“Het Huis met de Kogel” Appelsteeg 2 te Alkmaar

huis met de kogel

Bedrijven en organisaties organiseren hier krachtige vergaderingen, teammeetings, kick-offs, gezellige vieringen. Het Huis met de Kogel biedt voor de zakelijke markt authentieke arrangementen. Met respect en gevoel voor trotse en lang vervlogen, ook barre tijden. De prachtige locatie biedt hoogwaardige en identificeerbare mogelijkheden. L´histoire se répète…, alles herhaalt zich… altijd! In de historische ambiance van het Huis met de Kogel is resultaat een vanzelfsprekend perspectief… De geschiedenis heeft dat bewezen. www.huismetdekogel.nl

”Landgoed Nijenburg” Kennemerstraatweg 279 te Heiloo

nijenburg

Een idyllisch 18de-eeuws buiten, een imposante oprijlaan, een romantische boomgaard.
Nijenburg spreekt tot de verbeelding. Een perfecte ambiance voor kleine partijtjes, recepties, vergaderingen, concerten en trouwerijen.

Stoomgemaal “De Cruquius” te Cruquius

de cruquius

Stoomgemaal De Cruquius is een monument van de Hollandse strijd tegen het water. Het stoomgemaal is naast museum een zeer bijzondere gelegenheid voor trouwerijen, recepties, concerten, lezingen, bedrijfspresentaties en culturele bijeenkomsten.

“Gemeente Landshuis” Diemerzeedijk 27, Amsterdam

het gemeenlandshuis

Het Gemeenlandshuis, omringd door water, prominent gelegen op de Diemerzeedijk dicht bij IJburg, is tweeënhalve eeuw het statige onderkomen geweest van het Hoogheemraadschap van den Zeeburg en Diemerdijk. Dit roemruchte hoogheemraadschap beheerde de dijk van de Zuiderzee tussen Amsterdam en Muiden. Nu kunt u er vergaderen of dineren in een bijzondere ambiance. De ruime regentenkamers van het Gemeenlandshuis zijn bijzonder geschikt voor bijeenkomsten als trouwrecepties, rustige vergaderingen en feestelijke ontvangsten. Het Gemeenlandshuis is zeer goed bereikbaar, gelegen dicht bij IJburg aan de Amsterdamse ringweg A10.

“Hodshon Huis” Spaarne 17, Haarlem

HAARLEM - Gerestaureerde zaal in Spaarne15-17. United Photos/Paul Vreeker

HAARLEM – Gerestaureerde zaal in Spaarne15-17. United Photos/Paul Vreeker

Aan het Spaarne in Haarlem staat het monumentale neoclassicistische patriciërshuis dat in 1794 werd gebouwd voor de schatrijke Keetje Hodshon. In 1903 werd het huis uitgebreid met een schitterende grote aula die uitkijkt over de tuin én het Spaarne. Deze aula is zeer geschikt voor conferenties, lezingen, presentaties, vergaderingen en kleine concerten. Ook kunt u gebruik maken van de spectaculaire ontvangstvertrekken van het hoofdhuis.

Buitenplaats Beeckestijn, Rijksweg 136, Velsen-Zuid

catering foto hmdk

Amsterdamse regenten vertoefden vroeger graag aan de duinrand van Kennemerland. Van de vele zomerverblijven die daar werden gesticht, is buitenplaats Beeckestijn een van de weinige die in zijn geheel bewaard is gebleven. Een schitterende 18de-eeuwse buitenplaats, gelegen te midden van historische tuinen en park. Het hoofdhuis is ingericht als museum en bijzondere vergaderlocatie. In het noordelijk koetshuis is Brasserie Beeckestijn gevestigd en het zuidelijk koetshuis is een ideale plek voor feestelijke gelegenheden, huwelijken, vergaderingen, congressen en symposia.

Het Oude Raadhuis, Noordeinde 5, Monnickendam

Noordeinde 5, Monnickendam. Oude raadhuis van Monnickendam, bouwjaar 1746. Hendrick de Keyser

Weelderig, frivool en uitbundig. Het Oude Raadhuis in Monnickendam is gebouwd als woonhuis in rococostijl en deed vanaf 1814 dienst als raadhuis. Uitbundig stucwerk, verguld houtsnijwerk en grote schouwen bepalen hier de sfeer. Met name de grote achterzaal – met orgineel goudleerbehang – is een echte blikvanger. Het Oude Raadhuis biedt een bijzondere ambiance voor dinertjes, recepties, vergaderingen en presentaties en is een echte toplocatie voor trouwerijen!