Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Locaties

Toplocaties van Food for the Mood!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie? Food for the Mood geeft u de mogelijkheid om uw evenement op één van onze toplocaties onder te brengen. Uw bruiloft, receptie, vergadering, bedrijfspresentatie of familie aangelegenheid zal uw gasten allen aangenaam verrassen. Heeft u verder interesse voor één van onze locaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Evenementen locatie “de Baan”! Koning Willem Alexanderlaan 4, Alkmaar

Evenementen locatie “de Baan” is een multifunctionele locatie met vele mogelijkheden. De locatie is onlangs gerenoveerd en staat met een nieuw fris team klaar om de deuren te openen als dé evenementen locatie in Alkmaar en omstreken.

Een nostalgisch tribune gebouw voor uw evenement met een grote capaciteit verdeeld over meerdere ruimtes. Denkt u aan de Sky bar lounge, VIP room met buiten terras, evenementenhal en tribune bar met glazen buitenmuren. Enfin, ruime keuze! Dit maakt dat evenementen locatie de Baan Alkmaar ook gebruikt kan worden voor de kleinere evenementen en gezelschappen. Denkt u hierbij aan een bedrijfsontvangst, presentatie, verjaardagsfeest, seminar, bruiloft of netwerkborrel. De accommodatie van de Baan Alkmaar biedt tevens ruimte aan bijvoorbeeld een sportief outdoor evenement, een klassiek openlucht optreden of een zomers food festival tot wel 2.000 mensen. Binnen is er ruimte voor events tot wel 1000 gasten. Bent u geïnteresseerd of wilt u een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact op via deze link.

Ofyr Food for the Mood      

Partycentrum Meereboer, Herenweg 81, Oudorp

Partycentrum Meereboer  leent zich als een zeer geschikte feestlocatie voor al uw partijen.
De locatie biedt een grote en kleine zaal, daarmee is Zaal Meereboer geschikt voor iedere groepsgrootte.
Een bijzondere feestlocatie in Noord-Holland, vind je in Oudorp naast De Sint-Laurentiuskerk

Een flexibel zalencentrum

Samen bespreken we wat nodig is om het feest perfect naar wens te organiseren.
Welke ruimte is het meest geschikt, wat is de optimale indeling van de ruimte, lunch, hapjes, buffet of diner? Deze vragen gaan we samen beantwoorden.
Zeer geschikt voor onder andere een personeelsfeest, verjaardag, familiefeest, vergaderruimte, trouwen of rouwen.

Grote kerk Schermerhorn, Oosteinde 2, Schermerhorn

Midden in het landelijke Noord-Hollandse dorp Schermerhorn staat de sfeervolle Grote Kerk. Gebouwd in 1636 en compleet gerenoveerd in 2017. Daarmee is het een indrukwekkend mooie locatie geworden voor elke activiteit, waar mooie herinneringen en bijzondere indrukken kunnen ontstaan.
Laat u zich inspireren tot het organiseren van uw eigen evenement op deze prachtige en sfeervolle evenementen locatie. Trouwen, rouwen, zakelijke bijeenkomst of cultureel evenement: het kan allemaal! Voor meer informatie klikt u deze link aan.

De Dieu, Langestraat 114, Alkmaar

Hoge plafonds, ornamenten, glas, leder, natuursteen kortom een warme en fraaie ambiance om uw gelegenheid te vieren. De fraaie en exclusieve Bar De Dieu is een prachtige plek middenin het centrum van Alkmaar!
Er worden hier o.a. bedrijfsborrels, verjaardagen en bruiloften gevierd. Altijd tot in de puntjes verzorgd in deze schitterende omgeving. Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

BijHuub, Nijenburgerweg 5, Alkmaar

BijHuub alkmaar

BijHuub is een bijzondere vergader- en eventlocatie in Alkmaar. Ideaal om inspiratie op te doen en waar je heerlijk kunt genieten! Vergaderen, lunchen, evenementen of een heerlijke bbq in de achtertuin? Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoek de website van BijHuub.

Breedings, Oude Helderseweg 85 B, Alkmaar

Breedings

Niet alleen voor jouw zakelijke bijeenkomst kun je in Breedings terecht. Voor de meest uiteenlopende evenementen is Breedings the spot! Zowel voor grotere gezelschappen (tot ongeveer 70 personen), als voor kleinere intieme bijeenkomsten is Breedings uitermate geschikt. Kom je met een klein gezelschap? Dan verkleinen ze de ruimte desgewenst met een afscheiding van planten. (Breedings is geen feestlocatie). Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

“ZeeVELD” Noorderstraat 2 te Castricum

zeeveld-food-for-the-mood  zeeveld-food-for-the-mood-catering

Zoekt u een locatie waar u ook kunt overnachten? Met 13 slaapkamers en wel zeven verblijfsruimtes, waaronder een sfeervolle kapel, is de monumentale Duinboerderij ZeeVELD een wel heel ideale accommodatie. Vrij gelegen in de duinen bij Castricum op loopafstand van zee en strand. Ruimte, sfeer en natuur alom. Trouwpartij, training, teambuilding, retreat of reünie:  Food for the Mood verwent u hier van opstaan tot slapen gaan met een aanbod op maat. Combineer van twee werelden het beste: de luxe van een hotel en de exclusiviteit van een locatie voor uw gezelschap alleen. Zakelijk verblijf is al mogelijk vanaf een verblijfsduur van 32 uur, voor trouwpartijen geldt een minimum van twee overnachtingen. Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

“Salon 13” Kennemerstraatweg 13 te Alkmaar

Salon 13

Een schitterende locatie waar u exclusief kunt vergaderen, uw presentie kunt geven of een prachtig huiskamerconcert kunt bijwonen. Salon 13 is een vrije monumentale kantoorvilla opgetrokken in neo-renaissance stijl. Prima bereikbaar met volop parkeermogelijkheden. Kijkt u voor een impressie op www.salon13.nl. En natuurlijk verzorgt Food for the Mood uw catering op maat!

“Het Huis met de Kogel” Appelsteeg 2 te Alkmaar

huis met de kogel

Bedrijven en organisaties organiseren hier krachtige vergaderingen, teammeetings, kick-offs, gezellige vieringen. Het Huis met de Kogel biedt voor de zakelijke markt authentieke arrangementen. Met respect en gevoel voor trotse en lang vervlogen, ook barre tijden. De prachtige locatie biedt hoogwaardige en identificeerbare mogelijkheden. L´histoire se répète…, alles herhaalt zich… altijd! In de historische ambiance van het Huis met de Kogel is resultaat een vanzelfsprekend perspectief… De geschiedenis heeft dat bewezen. www.huismetdekogel.nl

Buitenplaats Beeckestijn, Rijksweg 136, Velsen-Zuid

catering foto hmdk

Amsterdamse regenten vertoefden vroeger graag aan de duinrand van Kennemerland. Van de vele zomerverblijven die daar werden gesticht, is buitenplaats Beeckestijn een van de weinige die in zijn geheel bewaard is gebleven. Een schitterende 18de-eeuwse buitenplaats, gelegen te midden van historische tuinen en park. Het hoofdhuis is ingericht als museum en bijzondere vergaderlocatie. In het noordelijk koetshuis is Brasserie Beeckestijn gevestigd en het zuidelijk koetshuis is een ideale plek voor feestelijke gelegenheden, huwelijken, vergaderingen, congressen en symposia.