Food for the Mood
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie

Live Cooking

Heeft u een speciale gelegenheid? Een evenement gepland waarbij u graag wilt uitpakken en uw gasten een culinaire avond wilt bezorgen? Dan is Live Cooking door Food for the Mood een uitstekende keuze.

Food for the Mood live cooking. Wij bieden u diverse concepten aan waarmee u uw evenement in de breedste zin van het woord kunt verrijken. Onze Live Cooking concepten zijn een gegarandeerd succes! Wat dacht u van onze Wall of Food of een Live Wokbar? Deze vormen van cateren kennen vele invulmogelijkheden en bieden voor ieder wat wils! Vraag een vrijblijvende offerte aan of ga direct naar onze webshop!

Wij bieden verschillende Live Cooking arrangementen aan allen te bestellen vanaf 25 personen:

Culinaire Cocktail Bar € 23,75 p.p.

Een culinaire cocktail party kunt u toe vertrouwen aan Food for the Mood. Tijdens uw evenement bereiden wij ‘live’ de lekkerste gerechtjes opgemaakt in strakke cocktailglazen. Dit unieke concept zal gegarandeerd bij uw gasten in de smaak vallen. Onze cocktailbar is voorzien van led verlichting en zal een echte eyecatcher zijn tijdens uw evenement. Bekijk hier onze verschillende assortimenten.

Salade Bar € 24,50 p.p.

Wilt u uw gasten voorzien van een gezonde en vooral lekkere salade tijdens uw evenement? Dan biedt de saladebar een uitkomst. Wij bereiden verse salades bij u op locatie. Bekijk hier welke salades wij voor u kunnen bereiden!

Plate Grillcorner € 27,50 p.p.

De geur van vers gegrild vlees tijdens uw evenement? Onze chefs bereiden live het meest malse vlees voor uw gasten. Met koude en warme sauzen en een eventuele uitbreiding met brood en salades maakt Food for the Mood uw evenement helemaal compleet! Bekijk hier het Grill and Fill assortiment.

Wokbar Live! € 24,50 p.p.

Wilt u graag origineel voor de dag komen? Dan is de wokbar echt iets voor u. Wij bereiden in onze wokbar de heerlijkste wokgerechten bij u op locatie. Dit verrassende concept zorgt voor een oosterlijk tintje op uw evenement. Bekijk hier ons wokbar assortiment.

Wall of Food (€ Afhankelijk van afname )

Origineler dan dit gaat u het niet treffen. The Wall of Food. Van amusewand tot tapasmuur, van broodjes kroket tot knapperige gambastaartjes. De mogelijkheden van The Wall of Food zijn eindeloos en geheel naar wens in te vullen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

De Ofyr ( € Afhankelijk van afname )

Live Cooking met buitenkeuken. Een robuust object dat wordt opgestookt met hout. Een dikke ring om het vuur die zo heet wordt dat het als plancha wordt gebruikt. Door de warmte is de Ofyr geschikt voor elk seizoen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! Lees hier meer over De Ofyr.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast geworden over onze Live Cooking arrangementen? Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag en denken graag met u mee. We maken graag een culinair succes van uw evenement!