Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Catering Amsterdam

Bent u op zoek naar een allround partycateraar die de catering en aankleding van uw evenement in Amsterdam kan verzorgen? In dat geval is Food for the Mood de cateraar die u zoekt! Met onze catering op maat weten wij de perfecte catering op tafel te zetten. Hierbij luisteren wij goed naar uw wensen, zodat wij uw visie kunnen vertalen naar een origineel en culinair totaalconcept. Onze mensen hebben veel ervaring op het gebied van evenementencatering, dus de culinaire begeleiding van uw evenement is bij ons in goede handen. Service, duurzaamheid en passie zijn onze uitgangspunten voor een geslaagde catering.

Door ons maatwerk kunnen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven in Amsterdam de catering verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, stuur een e-mail naar info@foodforthemood.nl of bel naar 06-15 05 35 38. Daarnaast kunt u ook snel en gemakkelijk uw catering bestellen in onze online webshop!

Food for the Mood, de cateraar die met u meedenkt

Food for the Mood denkt als cateraar graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor diverse cateringmogelijkheden, zoals “live-cooking” concepten met culinaire verwennerijen, betaalbare en toch overheerlijke buffetten, food services, high tea’s, lunches, BBQ arrangementen, walking diners, hapjes, cocktails en borrels. Laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod en maak van uw evenement een speciale en succesvolle gelegenheid. Wij brengen onze bijzondere culinaire concepten bij u op locatie!

Wij voorzien in iedere ‘Mood’!

Afhankelijk van het soort evenement dat wordt organiseert is er per evenement een ander smakenpalet nodig. Niet alleen dat, maar ook de catering concepten en verdere diensten passen zich aan aan de gasten die komen. Want als geen ander beseft Food for the Mood dat geen een evenement hetzelfde is. Daarom passen wij ons aan en kunnen wij u catering op maat bieden. Graag laten wij u onze Food Mood-concepten zien:

Maak het af met een van onze overige diensten!

Inmiddels hebben wij menig gelegenheid van catering in Amsterdam mogen voorzien. Genoeg om te weten dat een evenement echt niet alleen draait om goed eten. De sleutel tot een goed georganiseerd evenement is een evenement dat compleet is. Ons dienstenpakket bestaat dan ook onder meer uit drankarrangementen, aankleding van uw evenement en verzorging van muziek. Bovendien bieden wij een aantal A-locaties die ieder een andere sfeer ademen en een positieve bijdrage leveren aan uw gelegenheid of evenement. Voor een cateraar die naast uitmuntende catering in Amsterdam ook de mogelijkheid biedt de verdere organisatie van uw gelegenheid uit handen te nemen bent u bij Food for the Mood aan het juiste adres!

Meer weten over onze catering in Amsterdam?

Hebben wij uw interesse op kunnen wekken? Dat smaakt naar meer, nietwaar? Graag helpen wij u op weg om van uw gelegenheid een succes te maken en u en uw gasten tevreden te stemmen. U kunt onze catering arrangementen bestellen door middel van de webshop. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier, of vraag hieronder direct een offerte aan!

Offerte aanvragen Food for the Mood