Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Catering in de regio Alkmaar

Food for the Mood staat bekent als party catering in de regio Alkmaar. Hiermee maken wij van elke gelegenheid een culinair feest. Niet alleen de catering, maar ook alle andere factoren die uw evenement tot een succes maken nemen wij uit handen. Zo bieden wij in de regio Alkmaar en Amsterdam, de aankleding van uw evenement en voorzien wij uw gasten van een hapje en een drankje. Kortom, Food for the Mood is dé cateraar in regio Alkmaar die uw evenement tot in de puntjes kan regelen.

Food voor iedere Mood

Food for the Mood is van alle markten thuis. De expertise van onze cateringmedewerkers maken de arrangementen geschikt voor iedere gelegenheid. Een aantal belangrijke punten die centraal staan in onze dienstverlening zijn respect voor mens, dier en milieu. Onze cateringgerechten worden daarom gemaakt van duurzame en verse ingrediënten en dat proeft u.

Bekijk onze catering arrangementen en Food specials:

Food for the Mood partycatering

 

Tevens bieden wij naast de catering arrangementen ook de mogelijkheid uw verdere evenement te verzorgen. Achter onze Hollandse bar bieden wij u een brede selectie aan dranken. Ook kunnen wij de aankleding van uw evenement uit handen nemen. Denk dan bijvoorbeeld aan statafels, tenten, een bar, bloemstukken, ballonbogen en alle andere vormen van decoratie die uw evenement een finishing touch geven. Tenslotte bieden wij in samenwerking met Dancing Comet de mogelijkheid om de muziek te verzorgen.

Ons diverse aanbod aan catering arrangementen en verdere diensten maken ons de ideale partner voor uw:

  • Bruiloft;
  • Receptie;
  • Bedrijfsfeest;
  • Verjaardag;
  • House Warming;
  • Openingsfeest;
  • Beurs;
  • Tuinfeest.

Toplocaties voor catering in regio Alkmaar

Als cateraar onderscheiden wij ons door een groot aantal toplocaties te bieden waar u uw evenement kan vieren. Deze locaties zijn verspreid in de regio van Alkmaar en maken nog meer indruk op uw gasten. Uw evenement kan georganiseerd worden in een boerderij, landhuis, landgoed… en daar houdt het niet op. Iedere locatie is uniek en heeft ieder goede redenen om uw evenement hier te organiseren. Bij enkele locaties is er de mogelijkheid om te blijven slapen. Zit er geen locatie bij die geschikt is voor uw gelegenheid? Graag zoeken wij met u naar een andere A-locatie die dat wél is. Natuurlijk kan het evenement ook bij u thuis plaatsvinden!

Bestel in onze webshop of vraag een offerte aan!

Het bestellen van catering arrangementen kan gemakkelijk in onze  webshop. Wanneer u ook van onze verdere diensten gebruik wilt maken, raden wij u aan een offerte aanvraag te doen. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of direct te mailen naar info@foodforthemood.nl. Ook kunt u bellen naar 06-15 05 35 38.

Offerte aanvragen Food for the Mood