Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Catering in de regio Heerhugowaard

Bent u binnenkort jarig en geeft u daarom een groot feest? Of staat er een jubileum voor de deur? Bij een feest horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Wanneer u op zoek bent naar party catering in de omgeving Heerhugowaard bent u bij Food for the Mood aan het juiste adres! Wij maken de catering op uw feest tot een geslaagd succes. We kunnen namelijk elk feest of evenement op culinair gebied begeleiden. Zo hoeft u zelf niet uren in de keuken te staan of de drankjes te verzorgen, maar enkel te genieten!

Food for iedere Mood

Food for the Mood is van alle markten thuis. Zo kunnen wij onder andere op uw locatie uw gasten met één van onze “live-cooking” concepten culinair verwennen, maar bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan food services. De expertise van onze cateringmedewerkers maken de arrangementen geschikt voor iedere gelegenheid. Een aantal belangrijke punten die centraal staan in onze dienstverlening zijn respect voor mens, dier en milieu. Onze gerechten worden dan ook enkel bereid van duurzame en verse producten. Wanneer u catering in de omgeving van Heerhugowaard wil laten verzorgen heeft u de keuze uit onder meer het volgende:

Complete evenement verzorging

Naast catering arrangementen bieden wij ook de mogelijkheid om uw volledige evenement te verzorgen in de omgeving van Heerhugowaard. Zo kunnen we de aankleding van uw evenement uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van statafels, tenten, een bar, bloemstukken, ballonbogen en alle andere vormen van decoratie die uw evenement een finishing touch geven. Daarnaast kunt u zelfs de muziek door ons laten regelen. Wij werken namelijk samen met Dancing Comet, die uw evenement gegarandeerd een feest kunnen maken!

Hapjes

Bestel in onze webshop of vraag een offerte aan!

Het bestellen van catering arrangementen kan gemakkelijk in onze webshop. Na uw bestelling krijgt u een bevestiging en komen wij uw evenement in de omgeving van Heerhugowaard verzorgen! Wanneer u ook van onze verdere diensten gebruik wilt maken raden wij u aan een offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij kijken ernaar uit uw evenement een feest te maken!

Offerte aanvragen Food for the Mood