Food for the Mood
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie

Event catering van Food for the Mood

De event catering services van Food for the Mood zijn uitermate geschikt voor festivals, grote en ook kleine evenementen. Diverse evenementen hebben wij mogen voorzien van onze complete cateringservices. Zo verzorgen wij als eventcateraar in samenspraak met u de wensen, een draaiboek, het samenstellen van hapjes en dranken of menu’s. Geen wens is ons te gek, wij denken graag met u mee om uw evenement of festival tot een culinair succes te maken!

Evenement catering voor festivals, beurzen en speciale gelegenheden

Omdat geen evenement hetzelfde is hanteren wij geen standaard prijzen en aanpak. Daarom hebben wij liever contact met u om de mogelijkheden te bespreken, belangrijke elementen niet uit te sluiten en uw evenement zo goed mogelijk culinair te onderbouwen. Benieuwd naar wat Food for the Mood voor uw evenement kan betekenen? Neem contact met ons op of bel 06-15 05 35 38.

Evenement catering mogelijkheden

 • Catering op beurzen
  Van live cooking op uw beursstand tot uitgebreide catering voor crewmaaltijden. Voor elk bedrijf een passende uitstraling. Van Milionairs Fair tot Huishoudbeurs, wij sluiten graag op uw concept aan.
 • Bruiloft catering
  Uw huwelijksfeest verzorgen wij graag tot een culinair succes! Wij stellen samen met u de hapjescatering samen, ook de dranken regelen wij. Met ons bedienend personeel wordt u geheel ontzien en kunt u genieten van uw eigen feest!
 • Receptie catering
  Uw receptie geheel geregeld door Food for the Mood. De opening van uw nieuwe bedrijf of een jubileum, wij denken graag met u mee om de aankleding en de catering voor u te verzorgen.
 • Verjaardag catering
  Uw verjaardag ECHT vieren? Laat Food for the Mood het culinaire feest regelen. Wij verzorgen de hapjes en drankjes tijdens uw verjaardagsfeest.
 • Openingsfeest catering
  Een openingsfeest organiseren? Zorg voor een spetterend feest met uitgebreide catering mogelijkheden!  Maak gebruik van onze jarenlange ervaring op gebied van partycatering. Zo wordt uw openingsfeest een gegarandeerd succes!
 • Tuinfeest catering
  Food for the Mood heeft diverse catering mogelijkheden voor uw tuinfeest! Geniet in de zomer van een heerlijk buffet, een drankje of onze BBQ catering! Stel samen met ons uw tuinfeest samen.
 • Cocktail catering
  Onze cocktailcatering is een echte eyecatcher op beurzen en bedrijfsfeesten. Bekijk hier de mogelijkheden van onze cocktailcatering.

Bedrijfsborrel

Meer informatie over onze event catering services?

Wilt u meer weten over onze event catering? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij geven u graag advies vanuit onze jarenlange ervaring in partycatering. Bekijk ook eens ons assortiment in de webshop!

U kunt ook hieronder uw eigen offerte samenstellen met u wensen!

Offerte aanvragen Food for the Mood