Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Evenementen catering, de mogelijkheden

Personeelsfeest organiseren

Een gedenkwaardig personeelsfeest als waardering naar uw medewerkers organiseren? Wij helpen u graag! Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van unieke personeelsfeesten weten wij precies wat klanten willen en mogen verwachten. Elk personeelsfeest is anders en zal dan ook met een unieke insteek gerealiseerd worden afhankelijk van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Zo kan het personeelsfeest bijvoorbeeld bij u op locatie in de bedrijfshal gehouden gaan worden of op één van de vele evenementen locaties waar wij mee samen werken. Een BBQ grill festijn met live cooking of een internationale Food Market? Het kan ons niet gek genoeg!

Wij komen graag bij u langs om samen te brainstormen over de mogelijkheden en deze te finetunen met elkaar. Tevreden medewerkers zijn goud waard!

Bruiloft catering

DE grote dag is dan eindelijk aangebroken, jullie gaan trouwen! Maar voordat het zover is zijn we een heleboel details en planningen verder. Er kan zich natuurlijk aan niets ontbreken op jullie grote dag vandaar dat het voortraject van plannen en organiseren zo belangrijk is. Dit begrijpen wij als geen ander en wij staan dan ook te popelen om jullie te verrijken met onze jarenlange organisatie met bruiloft catering. Een walking diner, sitting diner of live cooking zijn slechts een paar voorbeelden aan wat er allemaal mogelijk is. Wij stellen de catering tot in detail samen met jullie. Ook de dranken, het entertainment, de aankleding etc. kunnen wij verzorgen voor jullie. Onze weddingplanners kunnen jullie bruiloft desgewenst managen zodat alles volgens plan zal verlopen.

Zijn jullie er klaar voor? Dan komen wij graag langs om kennis te maken en om jullie grote dag vorm te gaan geven.

Business shower – Openingsfeest

De opening van uw nieuwe bedrijf of pand wilt u natuurlijk professioneel aanpakken. Dan is onze business shower de perfecte match! Het zal de eerste kennismaking worden met potentiële nieuwe klanten, uw vrienden en familie. Daarom is het van groot belang dat alles klopt, ten slotte is de eerste indruk een daalder waard! Food for the Mood begrijpt dat een goed georganiseerd openingsfeest het visitekaartje van uw bedrijf is. Wij streven er dan ook naar om samen met u een gedenkwaardig openingsfeest te realiseren die een blijvende indruk zal achter laten bij u en uw gasten.

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om zo de eerste stap naar succes te zetten!

Culinair stamppot buffet

Jubileumfeest organiseren

Een jubileum is het perfecte excuus om eens flink uit te pakken om samen met alle collega’s geweldige herinneringen te gaan creëren. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren maar één ding staat vast, het moet professioneel georganiseerd worden. Hier komen wij om de hoek kijken. De afgelopen 10 jaar hebben wij vele jubileumfeesten georganiseerd die stuk voor stuk de boeken zijn ingegaan!
Een jubileumfeest organiseren? Zorg voor een spetterend feest met uitgebreide catering mogelijkheden! Maak gebruik van onze jarenlange ervaring op gebied van party catering en organisatie. Zo wordt ook uw jubileumfeest een gegarandeerd succes!

Ook zin om geschiedenis te gaan schrijven? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en inspirerend kennismakingsgesprek.

Barbecue catering Alkmaar - Food for the Mood

Tuinfeest catering

Food for the Mood heeft diverse catering concepten om uw tuinfeest naar een hoger niveau te tillen! Van lounge corner, vuurkorven en sfeerverlichting tot OFYR, BBQ, live cooking, Smoothie unit en Salade bar om maar eens wat voorbeelden te benoemen. Food for the Mood komt graag bij u langs voor een sfeer impressie en om alle details te bespreken om ook op uw tuinfeest vele geluksmomentjes te gaan creëren. Laat de zomer maar komen!

Food Market catering 

Een concept waar wij zelf erg trots op zijn en dat bij vele gasten al een glimlach op het gezicht heeft getoverd! Een informele en relaxte sfeer creëren? Een diversiteit aan live cooking units en uw gasten met een voldaan en goed gevoel naar huis laten gaan? Dan is onze Food Market wellicht het perfecte concept om de zintuigen eens goed aan het werk te zetten. Een Franse crêperie, Italian pasta corner, Duitse hamburgers en Salade Bar zijn enkele voorbeelden welke samen de Food Market vormen. Bij alle uitgiftes staan onze chefs “live” uw food te bereiden. De geur van vers gegrilde hamburgers, pasta’s en zoete crêpes zal uw gasten doen watertanden. In combinatie met onze bar arrangementen, aankleding & styling, cocktail catering, professionele medewerkers en jarenlange ervaring weten wij uw evenement het cachet te geven welke het verdient!

Interesse gewekt? Dan prikken wij graag een datum met u om persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie over onze evenementen catering services?

Wilt u meer weten over event catering? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Of vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken.

Offerte aanvragen Food for the Mood