Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

High Tea Mood

Heeft u iets te vieren, of wilt u graag met een leuk gezelschap genieten van zoete en hartige lekkernijen in combinatie met bijvoorbeeld een glaasje bubbels? Bekijk dan eens ons high-tea assortiment.

Food for the Mood heeft drie arrangementen High -Tea voor u.  Allen royaal gepresenteerd met Engels servies en etagères, rijkelijk belegde sandwiches, scones, clotted cream en veel zoetigheid. Te bestellen vanaf minimaal 20 personen.

High Tea Basic € 17,50 p.p.

De ‘basic’ high tea bevat uiteraard verschillende zoetigheden en heerlijke hartige sandwiches. Daarnaast wordt ook een verse quiche bereid met bladspinazie, truffel en ricotta. De zoetigheden bestaan uit scones vers uit de oven met zelf gemaakte aardbeienjam en echte clotted cream, brownies, slagroomsoesjes en natuurlijk bonbons. De sandwiches zijn onder andere belegd met zalm, kip pesto, scharrelei salade en pruimtomaten met kruidenkaas. Vind hier een compleet overzicht van de High Tea Basic!

High Tea Good Mood € 19,50

Naast natuurlijk ook hier de zoete en hartige lekkernijen krijg je bij deze variant net iets extra’s. Namelijk onze vers gemaakte cheese-cake met limoen, onze welbekende quiche Lorraine en extra sandwiches met parmaham en pijnboompitten! Gegarandeerd een Good mood met deze heerlijke High Tea variant. Bekijk hier alle lekkernijen van de High Tea Good Mood.

High Tea Bubbles € 22,50

Om van de gelegenheid gebruik te maken en extra uit te pakken hebben we ook de variant met bubbels. Naast de heerlijke Italiaanse Prosecco wordt de high tea verder uitgebreid met petit-fours, sandwiches met wilde weide kaas, ham en tomaat! Ultiem genieten met de high tea van Food for the Mood! Bekijk hier de lekkernijen van het Bubbles arrangement.

*Alle high tea varianten zijn inclusief gebruik van stijlvol servies, bestek en etagères, een scala aan theesmaken van Pickwick, citroen, kristalsuiker en servetten.

Bestel direct online!

Binnenkort een feestje of gelegenheid waar u graag onze High Tea bij zou willen bestellen? Bent u enthousiast geworden over onze arrangementen? Neem dan direct contact met ons op of bestel in onze webshop!

Bestel online