Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

BBQ Catering Alkmaar

Een barbecue organiseren of liever uitbesteden? Bekijk onze BBQ catering in Alkmaar? Food for the Mood is gevestigd in Alkmaar en verzorgt de BBQ catering in en rond Alkmaar op een door u gekozen locatie! Wij bieden een breed scala aan barbecue arrangementen die goed in de smaak zullen vallen bij uw gasten. Wat voor eters zich ook onder uw gasten bevinden, ieder arrangement biedt een prachtige selectie aan vleesstukken en groenten die de smaakpapillen gegarandeerd verwennen. Daarnaast maken ook salades, sauzen, brood en tapenade deel uit van een goed geregelde BBQ en daarom serveren wij deze eveneens bij elk barbecue arrangement. Voor een goed geregelde barbecue zonder zorgen gaat u naar niemand minder dan Food for the Mood, de allround partycateraar en barbecue specialist!

BBQ Catering Alkmaar arrangementen

Kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar Food for the Mood voor staat. Dat blijkt uit onze barbecue arrangementen, die van alle gemakken zijn voorzien. Behalve eten van uitstekende kwaliteit, werkt ons team hygiënisch en volledig volgens de richtlijnen van de HACCP norm. Vind hieronder een uiteenlopend assortiment aan barbecue arrangementen:

Barbecue catering Akmaar - Food for the Mood

Een barbecue in de zomer? Natuurlijk kan dat. Maar een barbecue in de winter maken wij even smakelijk, weliswaar met een winterse twist. Daarnaast bieden wij ook vegetariërs een smakelijk barbecue arrangement met een prachtige selectie aan groenten en vleesvervangers. Bijgevolg van onze klantvriendelijkheid is volledig geregelde catering. Een professionele BBQ kok, borden en bestek, warmhoudmateriaal en Wet Naps servetten behoren allemaal tot onze dienstverlening!

Laat Food for the Mood uw barbecue verzorgen en aankleden!

Niet alleen in een Food Mood, maar ook in een Party Mood? Dan wilt u dat uw evenement aan niets ontbreekt. Ook in dat geval bent u bij Food for the Mood aan het juiste adres! Een volledig gevulde Hollandse bar voorziet uw gasten van een brede selectie aan dranken. Bovendien werken wij samen met een DJ die uw muziek kan verzorgen. Tenslotte kunnen wij ook de aankleding van uw evenement regelen! Met een grote voorraad aan lopers, ballonenbogen, stoelen en meer brengen wij sfeer aan uw evenement. Bekijk alle Party Mood arrangementen hier.

Heeft u nog geen locatie voor uw evenement? Wij bieden een reeks aan schitterende locaties die wellicht geschikt zijn voor uw evenement. Deze locaties zijn gevestigd in regio Alkmaar en bevinden zich ieder op unieke plekken die iedere gelegenheid naar een hoger level tillen.

Bestel uw BBQ catering arrangement in onze webshop

Geïnteresseerd in onze barbecue catering arrangementen? U kunt een van onze BBQ catering arrangementen eenvoudig bestellen via onze webshop. Ook kunt u een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen met betrekking tot onze BBQ catering in Alkmaar? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit doet u door het contactformulier in te vullen.

Bestel online