Food for the Mood
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie

Nieuwjaarsborrel

Het oude jaar is voorbij, tijd voor het nieuwe jaar! Een nieuwe ronde met nieuwe kansen! Dit is natuurlijk een moment dat niet ongevierd voorbij kan gaan. Goede voornemens en beste wensen, daar hoort een borrel bij.
Uw zakelijke nieuwjaarsborrel met collega’s, relaties of andere partijen kunt u compleet door Food for the Mood laten verzorgen.

Food for the Mood kan ook de aankleding van uw nieuwjaarsborrel verzorgen. Heeft u een thema in gedachten?
Laat het ons weten, wij denken graag met u mee! Wij maken samen met u de nieuwjaarsborrel tot een onvergetelijk begin van het nieuwe jaar.

Drinken en eten

Er zijn genoeg mogelijkheden om uw borrel in te vullen. Denk hierbij aan een champagne of prosecco proeverij, of een chef kok die ter plaatste de lekkerste fingerfood of borrelhapjes voor u klaar maakt.
Naast champagne of andere alcoholische dranken kunt u ook kiezen voor een non-alcoholisch drankenassortiment. Wilt u meer dan alleen hapjes bij de borrel? Denk dan eens aan ons BBQ-buffet? De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem eens een kijkje op onze buffetmogelijkheden of bezoek onze webshop.

Nieuwjaarsborrel Food for the Mood

Nieuwjaarsborrel of oudejaarsborrel?

Geeft u liever een andere aanvulling aan de oudejaarsborrel of nieuwjaarsborrel? Deze periode is de ideale gelegenheid om met collega’s of relaties proostend het jaar uit of juist in te gaan. Food for the Mood stelt samen met u uw borrel samen, welke u ook kiest.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over onze oudejaarsborrel of nieuwjaarsborrel of wilt u samen met ons uw eigen ideeën overleggen? Neem dan contact met ons op, wij nemen graag alle mogelijkheden met u door om uw borrel tot een knallend feest te maken! Food for the Mood zorgt voor een knallend nieuwjaar!

Een nieuwjaarsborrel op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen Food for the Mood