Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Kerstborrel 2020

De kerstborrel wordt door veel bedrijven aangegrepen om hun medewerkers te bedanken voor hun harde werken en tomeloze inzet! Dit is dan ook het moment dat niet ongemerkt voorbij kan gaan. Het kerstpakket, de speech, de goede voornemens en beste wensen, daar hoort een kerstborrel bij!
Food for the Mood catering en events is uw partner in crime. Wij faciliteren uw kerstborrel met onze jarenlange catering expertise, veelzijdigheid en passie voor het vak!

Catering mogelijkheden

Er zijn genoeg mogelijkheden om uw kerstborrel in te laten vullen. Denkt u bijvoorbeeld aan onze live cooking concepten, een chef kok die ter plaatste de lekkerste fingerfood of borrelhapjes voor u klaar maakt. Naast deze service verzorgen wij ook uw walking dinner, buffetten en andere culinaire hoogstandjes. Wilt u meer dan alleen een culinaire invulling bij de kerstborrel? Denkt u dan eens aan onze bar & drankenservices. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wilt u meer weten over onze kerstborrel of wilt u samen met ons uw eigen ideeën overleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door om uw kerstborrel tot een onvergetelijk succes te maken!

Een kerstborrel op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.

Offerte aanvragen Food for the Mood