Chefs Favorite Buffet all-in
Salades
- Ribroast met rucola, bosui, zon tomaatjes, pijnboompitten en truffel topping
- Salade van bladspinazie, hoeve ei, knoflook croutons, tasty tom en sjalot vinaigrette
- Pasta tonijn salade met appel, limoen en kruiden crème fraïche
- Vers gemaakte scharrelei salade met daslook, rucola en kervel
Visschotel
- Licht gerookte wilde zalmfilet, makreel met kappertjes en rivierkreeftjes in dillekruid
Vleesschotel
- Charcuterie van Mortadella, Pata Negra ham en runder Pastrami
Warme hoofdgerechten
- Zalmfilet gestoofd met witte martini, op knolselderij en citroentijm
- Malse kippendijen met limoen, platte peterselie en knoflook gemarineerd
- Witlof uit de oven met Beemsterkaas en kruiden crème fraïche
- Rosevalwedges uit de oven met gebakken bospaddenstoelen
Brood & Tapenade
- Boerenland brood en plaatfocaccia met verschillende tapenades en hoeveboter
Onze buffetten zijn altijd inclusief onderstaande punten
- Servetten
- Borden & Bestek
- Uitgifte schalen
- Opschepbestek
- Warmhoudmaterialen
- Wij doen de afwas voor u!
U kunt bovenstaand buffet nu ook snel & gemakkelijk bestellen in onze online webshop!