Food for the Mood
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie

Oudejaarsborrel

De overgang van het oude naar het nieuwe jaar is een feestelijke gelegenheid. Een drankje en een hapje mogen hierbij uiteraard niet ontbreken! Food for the Mood kan dit helemaal naar uw wens verzorgen tot de inrichting en styling! Zo verzekert u zichzelf en uw gasten van een knallende, en vooral smakelijke, oudejaarsborrel.

Hapje en drankje

De mogelijkheden die wij bieden zijn eindeloos. Geheel naar uw wensen verzorgen wij uw oudejaarsborrel. Zo kunnen wij u en uw gasten voorzien van een breed drankassortiment  bestaande uit koud tapbier, bekende frisdranken, prosecco en onze overheerlijke huiswijnen. Uiteraard bieden wij ook non-alcoholische dranken aan zoals bronwater, frisdrank en sappen. U kunt ook kiezen voor ons cocktail arrangement.
oudejaarsborrel
Naast dranken hebben wij uiteraard ook tal van variaties wat betreft hapjes en fingerfood. Wij zijn ervan overtuigd dat er binnen ons assortiment voor ieder wat wils is te vinden. Ons assortiment bevat verschillende hapjes plateaus, denk hierbij bijvoorbeeld aan tapas, vegetarische hapjes of een mix van vlees en vis. Een borrelgarnituur valt bij veel mensen in de smaak, deze is uiteraard ook opgenomen in ons assortiment.

Ook de inrichting en styling van uw locatie kleden wij in stijl aan en ons bedienend personeel voorziet iedereen van overheerlijke mondvermaakjes of onze chef staat live bij u op locatie te koken.

Het jaar afsluiten en het nieuwe jaar beginnen met heerlijke, verse en kwalitatieve producten maken wij mogelijk. Food for the Mood wordt gerund door mensen met ruimschootse ervaring in cateren zowel op culinair gebied als de totale invulling. Maak van uw oudejaarsborrel een succes met onze hapjes en drankjes.

Bekijk onze oudejaarsborrel mogelijkheden

Verzeker uzelf vandaag nog van een feestelijke afsluiting van het oude jaar en een goed begin van het nieuwe jaar met onze brede hapjes en dranken assortiment. Wij willen u graag uitnodigen om ons aanbod te bekijken in onze webshop. Food for the Mood zorgt voor een knallend nieuwjaar!

Liever een oudejaarsborrel op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Food for the Mood