Food for the Mood Catering & Events

Oud & Nieuwjaarsborrel

De overgang van het oude naar het nieuwe jaar is een feestelijke gelegenheid. Een hapje en een drankje mogen hierbij uiteraard niet ontbreken! Food for the Mood catering en events verzorgt al jaren oud en nieuwjaarsborrels voor vele bedrijven, verenigen en sociëteiten. Wij begrijpen als geen ander dat deze borrels een grote waardering uitspreken én het visite kaartje zijn voor uw medewerkers en collega’s!

Uw mogelijkheden

De mogelijkheden die wij bieden zijn enorm divers. Geheel naar uw wensen verzorgen wij uw oud of nieuwjaarsborrel. Zo kunnen wij u en uw gasten bijvoorbeeld voorzien van ons brede drankassortiment bestaande uit koud tapbier, bekende frisdranken, prosecco en onze overheerlijke huiswijnen. Uiteraard bieden wij ook non-alcoholische dranken aan zoals bronwater, frisdranken en verse sappen.

Naast onze dranken arrangementen bieden wij uiteraard ook een tal van variaties aan wat betreft hapjes en fingerfood, buffeten, walking dinner en live cooking concepten. Wij zijn ervan overtuigd dat er binnen ons brede assortiment voor ieder wat wils is te vinden. Ons assortiment bevat verschillende hapjes plateau’s, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Italiaanse, vegetarische hapjes of een mix van vlees en vis. Een borrelgarnituur valt bij veel mensen in de smaak, deze is uiteraard ook opgenomen in ons assortiment.

Ook de benodigde hardware als statafels, rode lopers, ballonbogen en nog veel meer om uw locatie af te maken behoort tot de mogelijkheden. Onze ervaren en gastvrije catering medewerkers voorzien iedereen van smaakvolle mondvermaakjes of onze chef staat “live” bij u op locatie te koken.

Food for the Mood catering en events wordt gerund door mensen met ruimschootse ervaring in cateren zowel op culinair gebied als de totale invulling. Maak van uw gelegenheidsborrel een onvergetelijk succes en een belevenis waar nog lang over na gepraat zal gaan worden!

Bekijk onze oud en nieuwjaarsborrel mogelijkheden

Verzeker uzelf vandaag nog van een feestelijke afsluiting van het oude jaar of een goed begin van het nieuwe jaar met onze diverse catering mogelijkheden en dranken assortimenten.

Liever een oud of nieuwjaarsborrel op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

Offerte aanvragen Food for the Mood