Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Hapjes bestellen in Alkmaar? Food for the Mood!

Bent u voor welk evenement dan ook afhankelijk van een cateraar? Wij begrijpen dat als geen ander en zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt wanneer het aankomt op het gebied van culinariteit. Op het moment dat Food for the Mood een vinger in de pap heeft weet u dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. En dat is geen woord te veel gezegd! De uitgangspunten van Food for the Mood zijn service, duurzaamheid en passie voor het vak en helpen uw evenement tot een culinair succes te brengen.

 

Waar kan ik hapjes bestellen in Alkmaar?

Hapjes bestellen doet u bij Food for the Mood. Alle eerder benoemde kenmerken komen terug in het complete aanbod hapjes dat wij u voorschotelen. U kunt kiezen voor een hapjes plateau of fingerfood singles welke op feestelijke wijze aan u en uw gasten gepresenteerd wordt.

hapjes                  Food for the Mood

 

Hapjes voor uw verjaardag bestellen in Alkmaar?

Het mag duidelijk zijn dat we de geschikte partner zijn wanneer u hapjes voor een evenement wilt bestellen in Alkmaar. Maar bent u in de mood voor een party? Ook dan bent u bij ons meteen aan het juiste adres! Dat hoeft niet persé een verjaardag te zijn, maar kan net zo goed een jubileum of bruiloft zijn. Wij hebben u nog niet verteld dat we er niet alleen voor de smaakpapillen een feest van maken. Food for the Mood neemt namelijk ook de aankleding van het event uit handen, kan u een geschikte locatie aanbieden, verzorgt de muziek en uiteraard ook de drankvoorziening.

 

Wij cateren ook voor bedrijven

Niet alleen voor uw privé evenementen maar ook voor al uw zakelijke gelegenheden zijn wij dé cateraar bij uitstek. U kunt zelf onze cateringservice samenstelling of die geheel aan ons over laten. Dat maakt Food for the Mood een veelgevraagde cateraar in Alkmaar en omstreken! Wilt u meer weten over onze zakelijke cateringservice? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

amuse hapjes

Meer weten? Neem dan contact op!

Heeft u interesse in het bestellen van een catering arrangement in Alkmaar? Neem dan eens een keer contact op met Food for the Mood! Graag brengen we u op de hoogte van wat er zoal mogelijk is. Dit kan door middel van het contactformulier. Denkt u er al uit te zijn? Dan verwijzen wij u door naar onze webshop. Wij bezorgen de hapjes dan in Alkmaar op locatie.

Offerte aanvragen Food for the Mood