Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Luxe catering

In het kader van luxe catering bieden wij een brede selectie aan arrangementen die allemaal rijkelijk en culinair van smaak zijn. Hierbij maken wij geen onderscheid in doelgroep. Bij Food for the Mood kunt u namelijk zowel voor (bedrijfs)feesten als evenementen terecht. De catering wordt door een luxe cateraar/traiteur verzorgd wie toepasselijke culinaire begeleiding biedt. Door deze werkwijze te hanteren willen wij garanderen dat uw gasten tevreden gestemd worden. Daarom bent u voor luxe catering op maat bij Food for the Mood aan het juiste adres!

Waarin verschilt luxe catering van reguliere catering?

Bent u niet snel tevreden over catering? Of wel tevreden, maar nog nooit omver geblazen? In dat geval kunt u zonder twee keer na te denken een catering arrangement bij Food for the Mood bestellen. Ons aanbod bestaat uit reguliere catering arrangementen en bestaan onder andere uit BBQ, een Walking Dinner en buffet. Desalniettemin verschilt deze wel degelijk op gebied van inhoud. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stamppotten buffet, maar ook voor een delicious buffet luxe. Ook kunt u eens anders BBQ’en door te kiezen voor een vegetarische BBQ of een Winter Barbecue Special. Echter wijken wij hier graag van af. Zo vertegenwoordigt onze luxe catering ook uw smaak!

Ruim aanbod dat verder gaat dan alleen catering!

Niet alleen bestaat ons assortiment uit luxe catering arrangementen. Ook verzorgen wij indien gewenst namelijk de drankvoorziening van uw feest en kunnen wij een A-locatie regelen, waar wij het geheel ook naar wens aankleden. Eenmaal u een geschikte locatie heeft voor uw gelegenheid kunnen wij de volgende catering arrangementen verzorgen:

 

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een catering arrangement van Food for the Mood? U kunt deze direct online bestellen in onze webshop. Ook kunt u een offerte aanvragen. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot onze dienstverlening, schroom dan niet om contact op te nemen. Dit doet u door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Offerte aanvragen Food for the Mood