Food for the Mood & Corona
Ons bedrijf volgt de richtlijnen van het RIVM door o.a. de onderstaande richtlijnen te hanteren:
- Helder toelatingsbeleid; zieke gasten en of medewerkers zijn niet welkom!
- Aanwijzingen van het personeel zullen strikt moeten worden opgevolgd.
- Geen volle tafels met gasten iedere (groep) gast(en) ruimte om zich heen.
- Max 1 of 2 gasten in de toiletruimte.
- Voldoende middelen voor handen wassen en of desinfectie.
- Zoveel mogelijk gasten zullen buiten moeten plaatsnemen, daar heeft het virus minder kans.
- Minder (of geen) gezamenlijk gebruik van zaken als buffetbestek, chafing dishes met deksels.
- Vermindering van (onnodige) gast-contactmomenten.
- Zelfbediening bij drankenbar, minder personeel dat door de ruimte beweegt.
- Alle algemeen bekende richtlijnen zullen tevens in acht worden genomen.
- Mocht u verder nog vragen hebben dan vernemen wij deze graag van u.