Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Catering bedrijven

Food for the Mood organiseert de catering voor evenementen en bedrijven. Heeft u een bedrijfspresentatie, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje? Wij organiseren op professionele wijze een heerlijke catering. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over de planning en de gerechten. Daarnaast werken wij op ambachtelijke wijze en waar mogelijk met duurzame en biologische producten. Food for the Mood staat voor kwaliteit! Neem contact op voor de mogelijkheden.

De cateraar die met u meedenkt

Catering voor bedrijven - Food for the MoodFood for the Mood is de cateraar die met u meedenkt. Van “live-cooking” concepten met culinaire verwennerij, betaalbare en toch overheerlijke buffetten, grootschalige keuze uit food service, high tea, lunch, BBQ arrangementen, hapjes en bedrijfsborrels. Al met al, wij verzorgen bedrijfscatering op maat voor een speciale en succesvolle gelegenheid. Maak gebruik van onze kennis en ervaring op culinair en organisatorisch gebied.

Allround partycateraar

Food for the Mood, uw allround partycateraar in Alkmaar en de regio. Service, duurzaamheid en passie kenmerken ons. Een geslaagde catering, daar gaat het om. Waar liggen uw behoeftes? Graag nemen wij alle wensen met u door, en maken een catering plan op maat. Bij de uitvoering houden wij rekening met het milieu en maken alleen gebruik van verse kwaliteitsproducten. Ook staan wij voor inkopen op verantwoorde wijze. Tot slot hebben onze mensen veel ervaring wat betreft het cateren van bedrijfsevenementen, culinaire kunsten en het totaalplaatje. Hier maken wij dagelijks werk van.

Laat uw gasten genieten!

Daar gaat het om, dat uw gasten genieten. Indien gewenst kunnen wij u helpen bij de selectie van een toplocatie. U kunt kiezen uit een ruim drankassortiment, zoals bekende frisdranken, koud tapbier, overheerlijke huiswijnen en prosecco. Inrichting en styling van de locatie? Dit doen wij in stijl, inclusief bediening en eventueel onze chef die live kookt. Vraag een vrijblijvende offerte aan! Of bel 06-15 05 35 38 voor vragen.