Food for the Mood Catering & Events
Food for the Mood partycatering
Nieuw bij Food for the Mood! Bestel snel & gemakkelijk in onze online webshop!
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Diners voor grote gezelschappen.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Ruime keus aan hapjes en fingerfood.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering
Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering.
Meer informatie
Food for the Mood partycatering

Catering aan huis

Food for the Mood is uw allround cateraar. Onze catering kenmerkt zich door kwaliteit, duurzaamheid, passie en top vakmanschap. Wij werken zoveel mogelijk met verse, biologische, ambachtelijke en kwaliteitsproducten. Bij Food for the Mood bent u aan het juiste adres om uw catering tot een culinair succes te maken! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan food service. Van heerlijke en betaalbare buffetten tot high tea’s, lunches, hapjes, bedrijfsborrels en BBQ arrangementen. Om uw gelegenheid extra speciaal te maken bieden wij ook catering aan huis aan.

Catering aan huis concepten

  • Live Cooking: onze vakmensen komen live bij uw op locatie koken. Wij bieden diverse varianten aan zoals wokbar live, wall of food en de vuurring. Deze vorm van cateren kent vele invulmogelijkheden en biedt voor ieder wat wils;
  • Walking diner: onze professionele gastdames en -heren overhandigen u en uw gasten meerdere gerechtjes, welke samen één compleet diner vormen. Strak, stijlvol en verrassend origineel;
  • Chef op locatie: een menu diner dat wij verzorgen bij u aan huis, vanaf 10 personen. Onze chef laat zich inspireren door seizoen producten en bereidt een heerlijk 3 gangen diner voor u en uw gasten.

Uiteraard bieden wij ook onze buffetten, hapjes plateau’s en lunchservices ook gewoon bij u op locatie aan. Voor iedere gelegenheid hebben wij passende catering voor u beschikbaar, ons aanbod is immers heel breed en gevarieerd. Naast food verzorgen wij ook de drankjes voor uw gelegenheid, zo heeft u nergens meer omkijken naar. Laat uzelf en uw gasten culinair verwennen door de catering aan huis van Food for the Mood en maak van uw speciale gelegenheid een doorslaand succes!

Neem contact met ons op

Hebben wij uw smaakpapillen weten te prikkelen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op om alle catering mogelijkheden te bespreken. Wij verzorgen graag uw catering aan huis. Vul het contactformulier in of bel 06 1505 3538.

Catering aan huis - Food for the Mood