Food for the Mood Catering & Events

Bestel de BBQ catering online!

BBQ catering op maat bestellen in Alkmaar? U wilt lekker barbecueën, maar dan wel met vlees van goede kwaliteit. Food for the Mood is uw cateraar voor kwaliteits- barbecues, die gewoonweg om te smullen zijn. Bespaar uzelf tijd, moeite en energie met de organisatie van een BBQ. Laat het harde werken aan Food for the Mood over, en ga zelf lekker achterover zitten.

Barbecue arrangementen

Food for the Mood biedt een gevarieerd aanbod aan BBQ arrangementen / pakketten. Qua inhoud en prijs kunt u verschillende kanten op. Onze BBQ’s zijn vanaf 25 personen te bestellen. Hierbij een overzicht van de mogelijkheden:

Heerlijk toch, zo een BBQ arrangement! Food for the Mood is dé plek voor het bestellen van de BBQ.BBQ all-in pakket

Allround BBQ cateraar

Wij zijn uw allround partycateraar in Alkmaar en omstreken. U kunt rekenen op service, duurzaamheid en onze medewerkers hebben passie voor het vak. Dat is zeker merkbaar in de kwaliteit en de smaak van het eten. In de keuken werken wij met biologisch, ambachtelijke producten. Naast barbecue catering kunt u bij ons terecht voor catering op maat, en ook de totale invulling van een kleiner of grootschaliger evenement. Dankzij onze jarenlange ervaring krijgt u bij ons echt waar voor u geld.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Food for the Mood staat voor kwaliteit, wij bereiden niet zomaar een BBQ. Wij bereiden een barbecue met mals vlees, verse vis, frisse groenten en lekkere sauzen. Nadat uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een snelle reactie.

Vragen over onze BBQ catering ?

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem contact op! Onze professionele en enthousiaste medewerkers helpen u graag verder. Geniet van een onze BBQ catering, bijvoorbeeld met familie of tijdens een feestelijke gelegenheid. Ook bedrijven kunnen prima bij ons terecht. Onze barbecue catering is ook geheel naar wens samen te stellen. Ga daarvoor naar onderstaand offerteformulier.

Offerte aanvragen Food for the Mood